Burendag aan de Havenweg-Nesweg

Op zaterdag 25 september was het “Burendag”. Voor buren aan de Havenweg en de Nesweg is dit niet onopgemerkt voorbijgegaan. Via briefjes huis aan huis of via de straat- WhatsApp groep kon ieder die dat wilde meedoen. Als u als bewoner van de Haven-Nesweg graag in deze groep wilt vraag enkele van uw buren of ze uw nummer doorgeven.

Onder het genot van een kop koffie/thee/ranja en wat lekkers kon men gezellig bijpraten en de laatste nieuwtjes uitwisselen. Daarna was het; mouwen opstropen en aan de slag! Er was keus uit diverse bouwpakketten voor vogelhuisjes. Deze moesten in elkaar gezet en konden, als men dat wilde, daarna geverfd worden. Sommige bouwconstructies waren wat lastig in elkaar te zetten. Ook was een werkbeschrijving soms lastig te lezen. Maar zoals het spreekwoord zegt :” Beter een goede buur dan een verre vriend”, met een beetje hulp van elkaar lukte het prima! Als u goed oplet kunt u aan de Havenweg of Nesweg hele mooie vogelhuisjes spotten! We bedanken Het Oranjefonds voor een financiële bijdrage en Cor Bouma voor het ter beschikking stellen van zijn ruimte! En natuurlijk elkaar als buren voor de gezellige ochtend! Graag tot de volgende keer!

Anneke Kroeze-Keizer, Hinnie Hofman en Nina Mertens

Dorpsagenda