Gezellige pubquiz met quizmaster Henk de Haan

Het was een avond vol gezelligheid en gelach toen Henk de Haan zijn opwachting maakte als de charmante quizmaster voor de pubquiz in het Spiekhoes. Een grote opkomst van 23 enthousiaste groepjes zorgde voor een levendige sfeer in de zaal.

Henk de Haan begon de avond met een warm welkom en zijn kenmerkende humoristische knipoog. De teams waren al snel in de ban van zijn charme en aanstekelijke enthousiasme. Met een lach op zijn gezicht deelde Henk de eerste vragen uit en zorgde ervoor dat iedereen zich meteen op zijn gemak voelde.

Tijdens de quiz werden verschillende categorieën behandeld, maar het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de ronde waarin Henk zijn trompet tevoorschijn toverde. In plaats van simpelweg vragen te stellen, blies hij op zijn trompet om de teams uit te dagen om de bijbehorende liedjes te raden. Het was een hilarisch schouwspel waarbij de deelnemers zich niet konden inhouden en luidkeels meezongen.

Naarmate de avond vorderde, groeide de competitieve geest onder de groepen, maar de vriendelijke en ontspannen houding van Henk zorgde ervoor dat de rivaliteit altijd met een knipoog gepaard ging. Uiteindelijk was het team “Quizverstand” dat met de overwinning naar huis ging, maar alle deelnemers werden beloond met een avond vol plezier en vermaak.

Henk werd bedankt namens de organisatie Dorpsbelangen en Spiekhoes. De avond werd besloten met een daverend applaus en vrolijke gezichten, waardoor deze pubquiz met Henk de Haan een onvergetelijke gebeurtenis werd voor alle deelnemers.

Organisatie Dorpsbelangen en Spiekhoes
Johnny Sikkema

Dorpsagenda