Volledig programma rond Koningsdag 26 & 27 april 2024

Koningsdag 2024

Komende zaterdag is het Koningsdag 2024. Dit jaar hebben we weer een leuk programma bedacht!

Vrijdag 26 april
Vrijdag 26 april wordt er een glitterparty georganiseerd. Voor de kinderen van 0 – 12 jaar zal dit van 18:30 – 20:00 uur zijn. Tijdens deze party wordt er geschminkt, zijn er slushpuppies & popcorn voor alle kinderen & wordt er uiteraard gedanst! Kom in je allermooiste glitterjurk of pak!

Vanaf 20:30 uur is iedereen vanaf 12 jaar welkom, jong & oud! Er staat een welkomstdrankje voor u en jou klaar & er kunnen foto’s gemaakt worden in het hoekje dat gecreëerd is tot Photobooth! Er kan worden gekletst, gedanst & een drankje worden gedronken!

Zaterdag 27 april
Zaterdagochtend verzamelen we alweer op tijd (9:30 uur) in ‘t Loug. Alle kinderen mogen met hun versierde fietsen komen, het thema is Onesies! Dus trek je leukste onesie aan, versier je fiets op je allermooist en wie weet win je een prijs! Om 9:45 uur hijsen we de vlag & zingen we het Wilhelmus. Vervolgens lopen we, onder begeleiding van de Bierspiekers, de volgende ronde door het dorp:

‘t Loug
Spaarbankweg
De Kamp
Melkweg
Ubbenasingel
Nesweg
Havenweg
Tuinbouwweg
Hoofdweg-Zuid
‘t Loug

Kunt u niet meelopen? U bent van harte welkom de kinderen toe te zwaaien aan de kant van weg!

Vanaf half elf mogen de kinderen hun kleedje uitstallen op het veldje bij ‘Bie de Jongens’. Daar kunnen ze hun spulletjes verkopen. Ook zullen er springkussens staan & wordt er rond de klok van 12:00 uur bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de versierde fietsen! Voor de liefhebbers is er een broodje hamburger te koop!

Hopelijk zien we u en jullie ook tijdens activiteiten!

Met vriendelijk groet,
namens de Oranjevereniging
Sanne Dam

Dorpsagenda