Speel mee op de open dag van poolster

De Regionale Voetbal Academie komt langs bij V.V. Poolster!
Op zaterdag 29 juni komt de Regionale Voetbal Academie (RVA) langs tijdens de open dag /club dag bij voetbalvereniging Poolster. De RVA is een organisatie die verschillende voetbal en coaching activiteiten organiseert in de drie noordelijke provincies. Tijdens deze open dag/club dag gaan de kinderen (van 4 t/m 15 jaar) in de ochtend aan de slag met de activiteiten van de voetbal academie. Zo wordt er een multisports programma aangeboden en worden er twin games gespeeld. Multi sports is een programma waarbij spelers, door middel van voetbal, kennis maken met allerlei andere sporten. Zo wordt er bijvoorbeeld voetbal darts, voetbal-frisbee en voetbal-rugby gespeeld. De kinderen zullen deelnemen aan alle sporten en kunnen voor iedere sport punten scoren. Twin games zijn voetbaltoernooitjes binnen de nieuwe spelvormen van de KNVB.

Het programma start om 9:30 uur en eindigt rond 11:30 uur. Uiteraard moeten de kinderen iets eerder in voetbalkleding op het veld staan (9:15 uur) en kan het programma iets uitlopen. Het leuke van deze ochtend is dat iedereen (van 4 t/m 15 jaar) mee mag doen! Ook als je geen lid bent van Poolster mag je dus meedoen. De deelnemende teams van Poolster worden persoonlijk uitgenodigd.
We hopen op een mooie opkomst en tot zaterdag 29 juni!
Inclusief Lunch!!!

– ca. 9.00 – 12.00 uur: Multisport activiteiten voor de jeugd (o.l.v.Regionale Voetbal Academie).
– Ca. 12.00 – 12.30 uur: Afsluitende lunch voor de jeugd: Patat van ‘Vet lekker!’
– 13.00 – 18.00 uur: Mixtoernooi senioren (+prijsuitreiking).
– Vanaf 18.00 uur: Gezamenlijke barbecue door de Vesting(voor een ieder).
– Vanaf 18.00 uur: Muziek van Garmt Bakker.

vv poolster

Dorpsagenda