Derde tuinfair groot succes!

Wat een weertje hadden wij erbij afgelopen zaterdag 18 september. 17 Standhouders en de Mobiele Fruitpers Golden Raand waren vertegenwoordigd in en om onze tuin en al ruim voor 10:00 uur liepen de eerste lopers door de tuin.

Veel van deze lopers (TodN) hebben dan ook even genoten van een yoghurt to-go van Zandster Boerenzuivel of een versgebakken patatje van Van Zwol Landbouw. Naast de vele lopers hebben wij ook veel bezoekers mogen begroeten de speciaal voor de fair naar onze tuin kwamen, waardoor ook de andere standhouders terugkijken op een geslaagde, maar vooral gezellige dag, want hoe lekker was het om even weer vrij te bewegen en gewoon in alle rust even rond te kunnen kijken in de verschillende kraampjes. Wij zijn dan ook verheugd om u te kunnen vertellen dat ze allemaal voornemens zijn om
volgend jaar op 17 september weer aanwezig te zijn.

Mocht u nou nog vragen hebben aan een van de standhouders, de gegevens zijn bij ons bekend, dus wij kunnen u gedurende het hele jaar met een of meerdere standhouders in contact brengen.

Bedankt voor uw/jullie bezoek en wij hopen u/jullie volgend jaar allemaal weer te mogen begroeten.

Fam. Kroeze
foto’s Jan D. Pijper:


foto’s Linda Scheltens:

Dorpsagenda