Hoge Akkers update juni 2023

De sloop van de woningen aan de Hoge Akkers gaat in week 26 van start. Daarmee komt het project in de volgende fase. Daarin gaan we de grond vrijmaken voor de 12 nieuw te bouwen woningen.

Bewonersbijeenkomst
Acantus heeft de toekomstige bewoners van de nieuwbouwwoningen aan de Hoge Akkers uitgenodigd voor een bijeenkomst later die week in het MFC in Spijk. Doel van deze bijeenkomst is dat we de bewoners bijpraten over het project en vertellen dat mensen een keuze mogen maken over in welke woning zij graag willen wonen. Dit gaat op basis van inschrijfduur. Daarnaast mogen de bewoners ook zelf een keuze maken uit het keuken- en tegelpakket van Acantus. Uiteraard is er genoeg ruimte voor vragen.

Overige woningen
Nadat de bewoners een keuze hebben gemaakt blijven er een aantal woningen ‘over’ die beschikbaar komen voor overige belangstellenden. Deze woningen worden binnenkort aangeboden op onze website. Alle belangstellenden met een geldige inschrijving kunnen hier dan op reageren. De voorwaarden kunt u dan vinden op onze website bij de publicatie van de woning.

Acantus
Esmee Dekker

Foto: Linda Scheltens

Dorpsagenda