Cafetaria Rianne’s Houkje in Spijk

Beste Lezers,

Mijn naam is Rianne Veldman en ik kom uit ’t Zandt. Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen was ‘Cafetaria Bartelds’ opzoek naar een nieuwe eigenaar.

Vanaf 1 mei zal dit gaan veranderen, ik mag jullie het heugelijke nieuws mededelen dat ik ‘Cafetaria Bartelds’ te Spijk zal overnemen. Door de passie die ik heb voor de horeca en altijd de droom heb gehad om een eigen onderneming te runnen, kreeg ik nu de kans om het over te nemen. Ik wil Bartelds bedanken voor het vertrouwen en zal de cafetaria met veel enthousiasme voort zetten.

Bij een nieuwe ondernemer hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. De cafetaria zal de naam gaan dragen “Rianne’s Houkje ” Er zal een receptie plaats vinden op vrijdag 10 Mei van 16:00 tot 19:30 uur Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en een gezellig praatje te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Deze dag zijn we nog niet open voor bestellingen.

Op zaterdag 11 mei zal het team en ik vol enthousiasme voor al uw bestellingen klaar staan vanaf 16:00 uur.

Wij hopen jullie snel te verwelkomen

Rianne Veldman

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:00 – 19:30 uur
Donderdag: 16:00 – 19:30 uur
Vrijdag: 11:00 – 13:00 uur en 16:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 16:00 – 20:00 uur
Zondag: 16:00 – 19:30 uur

Dorpsagenda