Workshops Kleur je Zen

Workshops Kleur je zen!

Denk je wel eens: nu neem ik een moment voor mezelf om tot rust te komen. En een kwartier later constateer je dat je toch iets anders bent gaan doen, want dat klusje moest eigenlijk ook nog gebeuren, en dat appje moest je nog beantwoorden. Nou je bent niet de enige.

Vaak neem ik me voor om even te gaan zitten met een kop thee, kleurpotloden en een mandala of kleurplaat om in stilte te gaan kleuren en alles even te laten voor wat het is. Tijd en aandacht voor mezelf. En hoe heerlijk dat ook is, toch komt het er niet vaak van. Yoga doe ik ook, dat komt er wel van. Waarom lukt dat wel en het kleuren niet, dacht ik laatst. Het antwoord is makkelijk: yoga doe ik in groepsverband op een vaste avond in de week. Dat staat in mijn agenda, ik heb me er voor opgegeven, dus ga ik erheen.En zo ontstond het idee om het kleuren ook in groepsverband te gaan doen. Een uur tijd en aandacht voor jezelf zonder de afleidingen die er thuis zijn. Ingrediënten voor dit recept voor innerlijke rust: kop thee/koffie, papier, kleurpotloden, andere locatie, mindfulness, ademoefening, ontspanningsoefening, stilte.

Wie dit ook graag wil uitproberen/meedoen, is welkom op dinsdagavond in het MFC. Je kunt je per avond opgeven. Aanmelden is wel verplicht i.v.m. maximum aantal deelnemers(acht).

Locatie: MFC Spijk, Mevr. Eversdijkhuizenlaan 55, Spijk
Data: 28 september, 12 oktober, 2 november, 16 november
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Kosten: € 5,00 per avond
inclusief 2 consumpties(thee of koffie) en gebruik materialen
Aanmelden: 06-27184061 of mail naar kleurjezen@ziggo.nl

Groetjes,
Janneke Engelage

Dorpsagenda