Huisartspraktijk J. Cijsouw Nieuwsbrief

Vernieuwde website
Wellicht heeft u het al gezien: de website van de praktijk is volledig vernieuwd! We hebben ons best gedaan om de site overzichtelijker te maken. De site zal de komende tijd nog verder ontwikkeld worden, dus neemt u af en toe een kijkje op de site!

Medicijnkastje
Tegenwoordig hangt het oude medicijnkastje niet meer buiten. Vanwege privacy mag dat niet meer. We denken erover om in het voorportaal iets te maken waarin u uw lege medicijndoosjes kunt doen.

Meivakantie
De praktijk is gesloten van 24 tot en met 28 april. Waarneming door dokter Mulder. Telefoon 0596-581282

Vragen over medicatie: niet via de receptenlijn!
Wilt u, als u vragen heeft over uw medicatie, deze niet op de receptenlijn plaatsen? Dit geeft onduidelijkheid. U kunt het beste de praktijk even bellen.

10 maart
Op 10 maart zijn de praktijk en apotheek gesloten.

Online Diensten
Als u op de onderstaande link klikt krijgt u meer informatie over de nieuwe online diensten. U kunt nu via onze site uw chronische medicatie herhalen en een afspraak maken: eServices
E-service herhaalmedicatie en afspraak starten: alleen via eenmalige vastlegging op de praktijk.

Op de site staat een link waarmee u kunt inloggen om uw chronische medicatie te herhalen. U kunt pas inloggen als u op de praktijk uw beveiligde pincode heeft gehaald. Deze pincode krijgt u als u een toestemmingsformulier heeft ondertekend.

Herhaalmedicatie eService beperkingen:
U kunt dan nog niet gelijk uw medicatie herhalen, omdat wij dat nog ‘herhaalbaar’ moeten maken en dat kan een paar dagen duren. Als het dan nog niet lukt, bel ons dan even. Verder blijkt dat u alleen het soort middel kunt aanvinken, maar niet de hoeveelheden en gebruiksduur/ einddatum. Wij vinden dit wel wat teleurstellend: u kunt dan niet digitaal ‘synchroniseren’: van elk middel zoveel bestellen dat de einddatum van de verschillende medicijnen ongeveer gelijk komt. Hier wordt nog aan gewerkt.

Herhaalmedicatie-revisie:
Het aanvragen/ starten van de herhaal-e-service is een uitstekend moment voor revisie van uw medicatie-gebruik; de reden waarom u het gebruikt en de bij ons geregistreerde contra-indicaties en allergieën. Dit kan aanleiding zijn voor een telefoontje van ons of een verzoek om een afspraak te maken bij de huisarts of doktersassistente. Uw [pro]actieve bijdrage is daarbij van harte welkom.

Afspraak online: eerst alleen nog mogelijk bij de huisarts. De agenda van de doktersassistente wordt nog niet online vrij gegeven, omdat ook hier de e-service nog te beperkt is om te differentiëren naar contactreden en -duur.

 

Adres
Huisartspraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9
9909 BA Spijk
Contact
telefoon: 0596-59 12 02
email: huisartsspijk@ezorg.nl
www.huisartsspijk.nl

Dorpsagenda