Contact gezocht

Het gaat om de schoolfoto van 1879 tot 1954 van de Gereformeerde school. Ik ben geboren in Spijk en ik sta ook op deze foto. Wij woonden destijds aan de Schoolstraat naast het bloemenwinkeltje wat nu is verhuisd. Wij zijn in de zestiger jaren met ons hele gezin naar Enschede verhuisd.

Ik zou het heel erg leuk vinden als iemand die mij nog herkent mij een mailtje vdploeghenk48@gmail.com zou willen sturen.

Henk van der Ploeg

Klik op de foto om te vergroten.

*Foto verkregen via “Nije Riep regiowinkel en ondernemershuis”. De foto was helaas niet origineel, dus mocht iemand nog een originele foto in zijn of haar bezit hebben dan houden wij ons aanbevolen en willen we (redactie) deze met alle plezier scannen. Dan kunnen we deze toevoegen aan de schoolfoto’s van Spijk.

Dorpsagenda