Oud papier lopen 2.0

Zaterdag 23 januari werd voor de eerste keer oud papier opgehaald volgens de nieuwe manier (containers). Deze manier is door de lopende ouders/verzorgers, de oud papier coördinator (Ronnie Buitenwerf) en beide chauffeurs als zeer prettig ervaren. En als alle containers in maart met het handvat naar de weg staan, zal het wellicht nog sneller gaan.

De opbrengst van deze manier van lopen heeft ons (als ouderraad) helaas niet meer opgeleverd dan volgens de oude manier. Dit kan te maken hebben met het feit dat er nog niet voldoende aandacht is de afvalverwerking in en om het huis maar het zou ook best kunnen dat de Spijksters er gewoon al heel goed mee bezig waren en de afgelopen jaren al goed hun afval (oud papier) scheiden van het overige afval dat in de grijze container terecht komt.

Voor de bewoners van de Spaarbankweg, u kunt uw container gewoon plaatsen op de locatie waar u ook wekelijks uw grijze – of groene container plaatst.

Met vriendelijke Groet,
Ouderraad Kindcentrum ’t Maar

*In de dorpsagenda staan de data voor het ophalen van oud papier vermeld.

https://www.spijk.net/2020/11/inzameling-oud-papier-per-1-januari-2021/