Stoetbomen en onthulling logo ‘t Maar

De twee basisscholen in Spijk zijn afgelopen 1 augustus 2020 officieel gefuseerd tot Kindcentrum ‘t Maar. Hier hoort natuurlijk een nieuw logo bij. Vandaag werd dit logo onthuld door de jongste leerling van de school (Irene Rijskamp), de oudste leerling (Marit Jansen) en Jesper Schutte uit groep 3. Jesper heeft de naam Kindcentrum ‘t Maar bedacht.

Liset Haze
Kindcentrum ‘t Maar

Zoals elk jaar werden er vandaag op de eerste schooldag stoetbomen overhandigd. De leerlingen uit groep 8 mogen deze traditiegetrouw aan de leerlingen van groep 3 geven. Nu heb ik, ook bijna traditiegetrouw, foto’s gemaakt van deze overhandiging. Helaas mag ik ze niet plaatsen, omdat nog niet bekend is welke leerlingen eventueel niet op de foto mogen. Dit alles heeft te maken met de AVG en met het feit dat een en ander onder schooltijd plaatsvindt. Wij zouden graag onze rubriek ‘stoetbomen door de jaren heen’ aan willen vullen met 2020, dus wachten wij geduldig af. De foto’s houdt u van ons tegoed tot we meer weten. We respecteren de regels, maar het spontane is er voor ons een beetje af. Onderstaande foto’s zijn alvast met goedvinden van de ouders geplaatst.

Linda Scheltens
Namens de redactie

Dorpsagenda