Afsluiting Kinderboekenweek op Fiepko

Donderdagmiddag 15 oktober waren er veel ouders present om de uitreiking van de gouden griffels en penselen bij te wonen. Alle leerlingen hadden hun best gedaan om een mooie tekening en een leuk verhaal te maken. Er waren verhalen en tekeningen over robotten, uitvinders, bijzondere machines etc.Voor elke groep was er een griffel en penseelprijs.. Onze voorleeskampioen is Jasmijn uit groep 8. Zij gaat ons vertegenwoordigen in het voorjaar als de regionale wedstrijden zijn.

Foto’s van deze middag en van de afgelopen week kunt u op de website van de Fiepko Coolman school bekijken.

Groep 1 en 2 hebben ook over het Kinderboekenweek thema ” raar maar waar ” gewerkt. we hebben elke dag een proefje in de klas gedaan en in de klas waren allemaal ontdekhoekjes gemaakt. de leerlingen konden met de magneet spelen, spiegelen, oude elektrische apparaten slopen, wegen, drijven en zinken etc. Er is met veel plezier en verwondering gewerkt.

Ida Smit

Dorpsagenda