Bloemenactie ’t Maar overtreft verwachting

De kinderen van samenwerkingsschool ’t Maar hebben begin maart enorm hun best gedaan om bloemen te verkopen aan familie, vrienden en buurtgenoten. Deze week zijn de bloemen geleverd door de kweker (maar liefst 17 karren!) en worden ze door de verkopers rondgebracht.

We willen alle Spijksters en natuurlijk ook iedereen uit de omliggende dorpen enorm bedanken voor het kopen van de bloemen en hebben al weer enthousiaste reacties mogen ontvangen. De zomerbloeiers verkoop is inmiddels al echt een mooie jaarlijkse traditie aan het worden. We zijn enorm trots op alle kinderen, want we hebben een record omzet gemaakt. Dat betekent dat we weer leuke dingen voor de kinderen kunnen aanschaffen en organiseren.

Daarnaast een bedankje voor de Fam. Reijerse waar we onze bloemen weer veilig konden opslaan en corona-proof konden verdelen.

Namens de OR van samenwerkingsschool ’t Maar

Dorpsagenda