Planning werkzaamheden beweegtuin

Onlangs is er een voorbereidend werkbespreking geweest tussen de uitvoerende partijen voor het realiseren van de beweegtuin in Spijk. Hans Folkers van de Gemeente Delfzijl, Willem de Weert van Loonbedrijf De Weert en de heer Jan Schoolen van Nijha uit Lochem hebben op locatie bij de ijsbaan een goed beeld gekregen van de werkzaamheden.

De volgende planning is afgesproken.
Op 25 en 26 april zorgt Loonbedrijf De Weert voor het uitzetten en uitgraven van de beweegtuin. Deze wordt 30 meter lang en 9 meter breed. Nijha gaat op 29 en 30 april 13 toestellen plaatsen met eventueel uitloop naar 1 mei. Alles wordt zogenaamd geboord geplaatst. Bedoeling is dat hierna drainage wordt gelegd, waarna op 2 en 3 mei Loonbedrijf De Weert zand stort. 6 mei wordt veiligheidsgras gelegd en wordt er zand gestrooid door Nijha, daarna banden plaatsen. Hierna kan het hekwerk door ABC-Noord met Poort Groenvoorziening en een aantal vrijwilligers worden geplaatst. Rest nog naast het hekwerk tegels te leggen van 30 x 30.

Voor het leggen van drainage en de trottoir tegels zoeken wij nog een aantal vrijwilligers. Aanmelden kan telefonisch bij Tonny Meijer mobiel 06-57303338 of per e-mail tonnymeijer@msn.com. Zijn er personen die nog trottoir tegels hebben staan en ze niet meer gebruiken dan houden wij ons aanbevolen.

Spijk is in beweging, beweeg mee!

Tonny Meijer
De werkgroep Beweegtuin Spijk

Dorpsagenda