Dorpentocht groot succes

Wat een geweldige dorpentocht is het geweest! Het weer was erg goed en de opkomst ook. 255 mensen hebben gewandeld en gefietst!! Alle 6 dorpshuizen waren open, en de vrijwilligers stonden klaar met een hapje en een drankje. Wat een gezelligheid op alle terrassen. Iedereen nam de tijd voor een praatje. Ook moest er in ieder dorp een vraag beantwoord worden … Dat viel nog niet mee.

Glinzer schoapedaarms, 32 bomen om de witte kerk enz.
Uitslag :Godlinze: André Pieterman
Holwierde:Fenje van Delden
Spijk: Linda Degenhart
Krewerd: Anja Haverland
Losdorp: Fam.Dijkstra
Bierum: Danielle Velthuis
De hoofdprijs is gewonnen door Joke Krikke.
Allemaal van harte gefeliciteerd.

In Spijk was de oudste deelnemer meneer Dijkhuizen (81) die de route lopend heeft voltooid. Hij heeft hiervoor een klein presentje gehad. Verder kwamen er heel veel positieve reacties, vandaar dat er al weer nieuwe ideeën in de maak zijn. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, jullie enthousiasme en de gezelligheid.

En we hopen Tot Volgend Jaar!

Johnny Sikkema
bovenstaande foto’s via Bierum.net