Gemeenteraadsverkiezingen gaat u stemmen?

Afgelopen zaterdag liepen ze hier van Groen-Links door het dorp. Het was een peiling over hoe tevreden de gemiddelde inwoner van Spijk op dit moment is. En passant werd door hun ook het dorp schoongemaakt. Beetje laat, maar beter dan helemaal niet.

Ik weet niet hoe het u vergaat maar voorlopig is dit de enige partij die zich hier lokaal laat zien. Dus dan moet je het hebben van de zeer amateuristische youtube-filmpjes die de politieke partijen hebben gemaakt, de posters op de achterhaalde aanplakborden op de openbare poepplaats aan de Nesweg of de stemwijzer voor de Gemeente Delfzijl. O neeeee das waar ook, een stemwijzer hebben we hier niet. Dus moet je noodgedwongen alle partijprogramma’s online gaan doorlezen! Voor mijn gevoel doet de gemiddelde Nederlander dat al niet bij de landelijke verkiezingen, laat staan hier regionaal in Delfzijl.

Is misschien een goed idee als we in de toekomst, voor gemeenteraadsverkiezingen, alle partijen hier gezamenlijk in Spijk uitnodigen om ze te laten vertellen wat ze voor Spijk gaan betekenen? Ik heb op dit moment werkelijk geen idee en zal de komende dagen maar eens kijken.

Gaat u ook van uw democratisch stemrecht gebruik maken op 21 maart? Vul hieronder de poll in.

Jan G. Hazeveld

En gaat u stemmen?

  • jazeker (79%, 34 Stemmen)
  • ik weet het nog niet (19%, 8 Stemmen)
  • nee zeker niet (2%, 1 Stemmen)

Aantal stemmen: 43

Laden ... Laden ...