Spieksters veur elkoar stelt u op de hoogte

Het is al even geleden dat u iets van Spieksters veur elkoar hebt gehoord. We willen u graag even op de hoogte stellen, wat er zoal de afgelopen tijd is gebeurd. Heel langzaam komen de vragen bij Spieksters veur elkoar binnen, de vragen die binnen kwamen hadden betrekking op vervoer en hulp bij de computer. Mensen schroom niet om hulp te vragen, de vrijwilligers willen graag iets voor u doen. Te denken valt aan; bezoek/praatje maken, kleine klusjes, tv instellen, vervoer, in geval van ziekte; boodschappen doen, hond uitlaten etc.
Onlangs was ik nog bij iemand die een batterij vervangen moest hebben in een brandalarmlampje, wist niet hoe ze dit voor elkaar moest krijgen, heb haar gewezen op Spieksters veur elkoar!

Hulp nodig?
Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 12.00 uur kunt u bellen naar Spieksters veur elkoar! 0619019339

Dineke Smit
Spieksters veur elkoar