Ontdek 6PACK Rock & Pop Coverband

Ontdek 6PACK Rock & Pop Coverband – Een Muzikale Tijdreis door Decennia!

Sinds 2012 brengt 6PACK Rock & Pop Coverband de magie van muziek tot leven met hun onweerstaanbare talent en eindeloze passie. Deze getalenteerde groep bestaat uit Wim (gitaar/zang), Hylke (solo gitaar), Peter (bas), Gerrie (toetsen), Marcel (drums) en Annemiek (zangeres), en ze zijn klaar om je te betoveren met hun muzikale kunsten.

Van klassieke Rock tot Rock ‘n Roll, en alles daartussenin, nemen ze je mee op een reis door de muzikale tijd. Verwacht een uitgebreid repertoire van top 2000 hits, van de jaren ’60 tot de hedendaagse favorieten. Kortom, 6PACK Rock & Pop Coverband biedt voor ieder wat wils, en dit is het perfecte recept voor een middag vol swingen en meezingen, ongeacht je leeftijd.

Deze keer hebben ze iets speciaals in petto – een semi-akoestische set die een intieme en sfeervolle ambiance creëert. Dit unieke geluid moet je gezien en gehoord hebben, en daarom nodigen ze je graag uit om langs te komen en te genieten van een onvergetelijke middag vol muzikale verrassingen.

Mis deze kans niet om 6PACK Rock & Pop Coverband live te beleven! Kom gezellig langs en deel in de muzikale vreugde. We zien je daar!

Waar: Spiekhoes (ingang Hoofdweg Zuid)
Wanneer: Zondagmiddag 26 november
Hoe laat : 14:30 uur (inloop 14:00 uur)
Kosten: € 7,50 per persoon (inclusief 1 x koffie/koek)

Graag opgave via activiteiten@spiekhoes.nl

Activiteitencommissie Spiekhoes
Johnny Sikkema

Dorpsagenda