Afvalkalender voor Spijk

Deze week heeft u de nieuwsbrief afval scheiden voor de inwoners van de voormalige gemeente Delfzijl gekregen. José Huisman miste, net als het voorgaande jaar, de afvalkalender voor Spijk in 1 overzicht. Vorig jaar heeft ze een kopie gemaakt van de kalender die in de afvalfolder stond. Ze heeft nu zelf de kalender gemaakt. De data voor het ophalen van papier en karton heeft ze er ook in verwerkt. Er zijn vast inwoners die dit kunnen waarderen, daarom is deze in dit bericht toegevoegd om te bekijken of af te drukken om bijv. op te hangen in de keuken.

Klik op onderstaande link (pdf) voor de afvalkalender die José heeft gemaakt:

Afvalkalender-Spijk-2022

Op de website van de gemeente kunt u een persoonlijke afvalkalender vinden, hier kunt u uw postcode en huisnummer invullen om de zien wanneer er welk afval wordt opgehaald.

Klik voor meer informatie over afval scheiden op de website van de gemeente Eemsdelta.

Met dank aan José Huisman

Dorpsagenda