Lieve Bello

Lieve Bello

Vandaag was het weer zover, je liep met je baasje over ’t Loug en kon het echt niet meer ophouden. Je baasje nam niet de moeite en de tijd om je de kans te geven even op je gemak je grote boodschap te doen. Met als gevolg dat jouw boodschap over het hele Loug verspreid lag. Had hij soms weer haast of was hij bezig met zijn telefoon of toch per ongeluk het zakje vergeten?

Lieve Bello, ik weet wel dat het niet jouw schuld is, als jij moet, dan moet jij … Jij kunt er niks aan doen dat de kinderen in ’t Loug iedere dag hinkelend naar school gaan om de poepresten te ontwijken. Of dat de mama’s in ’t Loug iedere week 3 paar schoenen schoon moeten maken en de papa’s in ’t Loug de stukjes van jouw keutel wekelijks 4 keer moeten ruimen. En dan lieve Bello, die lucht… tja, daar kun jij ook niks aan doen. Dus vandaar dit appèl op jouw baasje!

Beste hondenbezitter, wat fijn dat je zo’n lieve Bello hebt en lekker iedere dag er samen met hem op uittrekt en geniet van de mooie omgeving die Spijk te bieden heeft. Vooral het prachtige pittoreske Loug, wat een dagelijks ritueel is om langs te lopen. Het zou voor Bello, maar ook voor alle kinderen, papa’s en mama’s en andere bewoners van het pittoreske Loug fijn zijn als je de keutels van je geliefde Bello voortaan in een zakje stopt en netjes opruimt zoals het hoort! Want Bello en de bewoners van ’t Loug zijn het zat om iedere week weer de vieze stront van jouw Bello op te ruimen. Zat van de vieze strontlucht en zat van het feit dat jij je verantwoordelijkheid niet neemt. De gemeente wordt geïnformeerd en er staat gewoon een boete van € 140,- op het niet opruimen van de keutels van die lieve Bello.

Sander

Dorpsagenda