Een grote klus (4)

Een nieuwe update van de bouw. We vorderen ondanks het matige weer gestaag. Alles staat klaar voor de metselaars en de timmermannen zijn begonnen met het herstel van de dakconstructie van de schuur. De dakramen zijn al geplaatst en de buitenranden rondom het beton zijn afgewerkt. Binnen is vrijwel alles geïsoleerd en hebben we 1400 meter buis en 3 kilometer aan bedrading getrokken. De komende weken werken we verder aan de muren aan de binnenkant van de boerderij. De metselaar zal volgende week de eerste stenen gaan leggen en we hopen dat het dak er de komende paar weken op kan worden gelegd. De contouren van het model van de boerderij komen steeds meer in het zicht. Een erg mooie bijkomstigheid van het werken aan het dak zijn de geweldige uitzichten! Samen met Miranda, vrienden en familie werken we keihard door om zo snel als mogelijk weer in Spijk te kunnen wonen!

Robert Ytsma

Dorpsagenda