Actieve spionnen gezocht

Hoe blijf je nou actief gedurende een lockdown? Heel veel activiteiten kunnen en mogen niet meer.. maar we moeten vooral kijken naar wat nog wel kan! Een spionnen-app zodat kinderen (en ouders) actief kunnen blijven spelen gedurende de lockdown. Download de app Missie Master en kies voor gemeente Eemsdelta. Dan kun je gelijk zien welke missie er klaar staat voor jou! Er komen nog heel veel leuke missies aan. Met het uitvoeren van missies thuis en in je eigen buurt verdien je medailles en outfits voor je eigen spionnen-avatar in de app. De missies zijn allemaal Covid-proof en zowel op: sport, algemene kennis, cultuur, muziek en natuur gericht. Iedere missie heeft zijn eigen punten, dus je kunt kiezen welke missies je wilt spelen. In de regel geldt: hoe moeilijker de missie, hoe meer punten er te verdienen zijn. Voor sommige missies is een device/telefoon met een gps-functie noodzakelijk, dit is niet voor alle missies het geval. Mocht je tijdens het spelen van de missies tegen dingen aanlopen of heb je vragen, stuur deze dan naar: l.schans@hvdsg.nl of 06-19919662.

Heel veel plezier!

Met sportieve groet,

Leah Schans
Beweegcoach gemeente Eemsdelta

Dorpsagenda