Sterren stralen aan de Lage Trijnweg

Sterren stralen aan de Lage Trijnweg 2 – 26 ~ De mooiste buitenwijk van Spijk

Zoals reeds eerder gemeld, zetten we ons in voor een veilige, gezonde en plezierige woonomgeving. Als bewoners van de Lage Trijnweg 2 -26 raken wij steeds meer met elkaar verbonden. Allerhande initiatieven worden gepland en ondernomen.

Binnen de bewonersgroep is het initiatief genomen een kerstverlichting aan te schaffen. Dit initiatief is omgezet in daden en sinds vandaag stralen de sterren voor onze 14 woningen. Na het voorbereidende werk van de afgelopen weken, hebben we vandaag met mens en macht gewerkt aan het maken en plaatsen van de sterren. Zoals te zien op de actiefoto’s, zijn teamwork en nauwkeurigheid vereist. Wij zijn trots op het resultaat en maken er een jaarlijkse traditie van. Daarnaast bruist het momenteel van allerlei ideeën, rijp en groen …

Wij nodigen alle Spieksters uit om onze mooie kerstverlichting te gaan bewonderen. Maar kom, voor zover mogelijk, op de fiets of lopend; niet met de auto.

Namens de bewoners van de Lage Trijnweg 2 – 26,
Ab Reitsma

Dorpsagenda