Nieuwe trimsalon Dog Yard in Spijk

Vanaf 2 januari opent in Spijk trimsalon Dog Yard haar deuren. Trots en blij ben ik, dat ik na 1,5 jaar opleiding aan de trimacademie, mijn eigen trimsalon ga openen. Mijn liefde voor honden heeft mij doen besluiten om dit pad in te slaan. In april 2019 ben ik gestart met de opleiding waar ik 120 stage dagen, theorie-, praktijk- en privé lessen heb gevolgd. Na mijn examens heb ik in september mijn diploma mogen ontvangen! Omdat ik naast het trimmen ook werkzaam ben in het Ommelander Ziekenhuis, is de salon uitsluitend op afspraak geopend.
Mocht u informatie willen over een trimbehandeling of een afspraak willen maken, is dat mogelijk via het contactformulier op mijn website https://www.trimsalondogyard.nl/
U kunt mij natuurlijk ook vinden op Facebook.

Trimsalon Dog Yard is een kleinschalige, professionele trimsalon.

  • Waar het welbevinden van uw hond hoog in het vaandel staat
  • Waar er door de kleinschaligheid veel aandacht en tijd is voor uw viervoeter
  • Waar onnodige stress zoveel mogelijk voorkomen wordt
  • Waar er zoveel mogelijk met uw wensen rekening gehouden wordt
  • Waar trimmen gezien wordt als maatwerk, rekening houdend met ras standaard, algehele conditie en leefomstandigheden van de hond
  • Waar ook serieus met klachten wordt omgegaan en die zo goed mogelijk worden afgehandeld
  • Waar we ook graag horen wanneer u wél tevreden bent en dit deelt met anderen.

Ik hoop u en uw viervoeter binnenkort te mogen verwelkomen in de salon!

Anja Tuinder
Nesweg 28A
9909 A.W.
Spijk