Bloemen-drive bij Bloemenshop 3Borg Spijk

Vanwege de aangescherpte maatregelen hebben wij vanaf dinsdag 15 december een bloemen-drive aan de Schoolstraat te Spijk. U kunt rustig in uw auto blijven zitten en rekent contactloos via pin met ons af. We hebben alles voor u in huis zoals eigen gemaakte kerst arrangementen, gemengde boeketten, kerststerren en vele kerst artikelen.

We zijn dagelijks open van 8:30 uur tot 18:00 uur.
Voor telefonische bestellingen zijn wij te bereiken op 06-57551146

Ron & Klaas-Jan

Update 16 december 2020:
Kerst-Inn is nu Kerst-Out

Bloemenshop 3Borg Spijk is geopend voor buitenverkoop. We hebben het geluk dat we een groot buitenterrein hebben en hier van alles kunnen presenteren. Mocht het onverhoopt niet buiten staan dan halen wij het voor u naar buiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Toch liever de deur niet uit, telefonisch bestellen kan ook. ( 06-57551146 ) Betaling via tikkie.

Ron en Klaas-Jan