Huiskamergesprek met Minestronesoep

Huiskamergesprek 16 april met Minestronesoep
Op dinsdag 16 april vond het tweede huiskamergesprek plaats in de Nije Riep. Aan dit gesprek namen deel: Freda en Ronald Konst, Jan Wiersema, Dianne Dijkstra en Hanneke Lameijer. We begonnen ook dit huiskamergesprek met Soep en ’n Stoetje op het Spiekster Zwilkje en wat je merkt is dat samen eten direct voor een leuke ontspannen sfeer zorgt.
Ook tijdens deze avond veel dingen met elkaar gedeeld in alle open- en eerlijkheid. En wat we ook nu weer merkten was dat we nog lang niet met elkaar uitgepraat waren en dat dit gesprek veel naar boven haalt! Dank daarvoor!

Kansriek veur Spiek
Het zou mooi zijn als de historische plekken door middel van informatieborden, bewegwijzering of misschien zelfs een dorpsapp beter uitgelicht worden. Dit kunnen we ook koppelen aan de Keuningroute, waarin deze plekken een prominente rol hebben.

Eerstvolgende huiskamergesprek
Deze vindt plaats op dinsdag 7 mei a.s. In deze groep zijn nog een paar plekken beschikbaar.
Op vrijdag 10 mei mogen we aansluiten bij de MAFF (Meet at Friday Friends), de groep jeugd/jongeren die regelmatig bij elkaar komt.

Eet en praat u ook een keer met ons mee?
U bent van harte uitgenodigd! Sterker nog: wij zouden het erg leuk vinden om zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten, die mee willen praten over Spijk. De komende weken organiseren we wekelijks een huiskamergesprek die toegankelijk zijn voor iedere inwoner. Per keer zullen we in gesprek gaan met een groep van maximaal 8 personen. We starten om 18:00 uur en eindigen om 20:30 uur.
In verband met de hoeveelheid soep die we moeten maken willen we het wel graag van tevoren weten als u mee wilt doen.

U kunt zich aanmelden bij Jolanda Dijkhuis: info@jolandadijkhuis.nl of 06-47906755 (bellen/whatsapp/sms).

Jolanda Dijkhuis