Moederdag-plein bij Bloemenshop 3Borg Spijk

Diverse activiteiten bij Bloemenshop 3Borg Spijk , ook Hemelvaartsdag open.
In verband met Moederdag, zondag 13 mei, organiseert Bloemenschop 3borg Spijk diverse activiteiten op het moederdag-plein voor de winkel. Hierdoor is de Schoolstraat vanaf woensdagmiddag tot zaterdag 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer. (vanaf zaterdag 12 mei 18.00 uur is de Schoolstraat weer geopend)
Er zullen diverse activiteiten zijn op het plein, zoals: diverse moederdag presentjes, moederdag boeketten, kamerplanten, buitenplanten etc. Ook aan de kinderen is er gedacht d.m.v. een groot springkussen. ( bij goed weer ) Dit alles op een sfeer vol moederdag-plein. U bent van harte welkom, de koffie met wat lekkers staat klaar. Voor de kinderen ranja met …

Donderdag 10 mei ( Hemelvaartsdag ) van 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 11 mei open vanaf 8.30 uur tot 20.00 uur ( dus koopavond )
Zaterdag 12 mei 6.00 uur!!! tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom aan de Schoolstraat 1 te Spijk ( tegenover de rode kerk )

Bloemenshop 3Borg Spijk
Ron en Klaas-Jan