Bloemen- en plantjesmarkt Bie de Jongens

Bloemen- en Planten Centrum “ Bie de Jongens” organiseert de jaarlijkse bloemen- en plantjesmarkt dit jaar van woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei 2022. Ook dit jaar pakken we groots uit. Er zal weer een verscheidenheid aan planten worden gepresenteerd, waaronder vele perkplanten, vaste planten en mediterrane planten. We hebben weer prachtige oleanders, sundaville, palmbomen en olijfbomen voor u staan. Houdt u meer van planten die u het gehele jaar door in uw tuin kan laten staan, ook deze hebben we weer ruimschoots in ons assortiment. Het karakteristieke gebouw, waar voorheen de kleuterschool/peuterspeelzaal gevestigd zat, dient nu als bloemen- en planten centrum. Het voormalige schoolplein (650 m2) is nu een verkoopplein. Op het plein bevindt zich tevens ons terras, dé plek waar u kunt genieten van een heerlijk bakkie koffie met wat lekkers van Bakkerij Olinga.

Op Hemelvaartsdag (26 mei) zijn wij geopend en voor het eerst staan we met een aantrekkelijke plantenactie op de jaarmarkt (28 mei) op ‘t Loug in Spijk. Zet u ook graag de bloemetjes buiten, dan zien wij u graag bij onze stand. Ons rad van fortuin zal bij de winkel ook weer aanwezig zijn , de winnaars krijgen een fleurige attentie. Onze feestelijk versierde bloemen- en plantjesmarkt zal voorzien zijn van een muzikale noot. Voor de kids staan er diverse springkussens rondom de winkel.

Wij verwelkomen u met een fleurige groet.

Team “ Bie de Jongens”
Ron en Klaas-Jan

Dorpsagenda