Kerstshow 2016

Bloemenshop 3Borg Spijk organiseert in samenwerking met Groenservice Poort een grote kerstshow in gebouw Elim. De kerstshow (9 t/m 24 december) wordt ook dit jaar gehouden in een sfeervol kerstdecor. Gedurende deze periode zal de kerstshow tussen 08:30-21:00uur geopend zijn. Naast een een breed assortiment kerstspullen zoals glaswerk en rietwerk zullen er ook prachtige kerststukken, kerstboeketten en kerstbomen te koop zijn.

Vrijdag 9 december vindt de feestelijke première vanaf 16.00 uur plaats. Op deze avond zal naast de kerstman ook het draaiorgel uit Zuidlaren kerstliederen ten gehore geven.

Workshops
Er zullen kerstworkshops voor zowel volwassenen (14 december: 19:00-20:30) als kinderen (16 december: 18:30-20:00) worden georganiseerd. Mocht u zich willen opgeven voor een van deze workshops, klik dan hier om het opgaveformulier te downloaden of haal een opgaveformulier in de winkel.

Kerstmarkt
De kerstmarkt vindt plaats op zowel 16 als 17 december van 10.00 tot 21.00 uur. Op beide dagen worden er verschillende activiteiten georganiseerd en zullen er ook een aantal hobbyisten aanwezig zijn die hun hobby vertonen en hun producten verkopen. Op vrijdagavond treedt het shantykoor uit Losdorp op en op zaterdagavond een afvaardiging van muziekvereniging CBS.

Er is ook een gezellig zitje ingericht waar u tijdens de gehele kerstshow wat lekkers kunt nuttigen. Elim is verwarmd en rolstoelvriendelijk.

U bent van harte welkom van 9 t/m 24 december in verenigingsgebouw Elim Achteromweg 20 te Spijk.

3Borg Spijk & Poort Groenservice

Dorpsagenda