Fietsclinic voor alle leerlingen van kindcentrum ‘t Maar

Op maandag 25 & dinsdag 26 maart geef ik in samenwerking met Visma | Lease a Bike ( Ready2race) een fietsclinic voor alle leerlingen van kindcentrum ‘t Maar en mijn stageschool Jan Ligthart groep 7 & 8.

Ik ben aangesloten bij de Yvonne van Gennip foundation, waar je als jong sporttalent ondersteund wordt. Ze willen samen, in dit geval met mij, een evenement opzetten om de jeugd meer in aanraking te laten komen met sport. Dit was voor mij, als enige wedstrijdwielrenner in omgeving Spijk, natuurlijk een schot in de roos.

We gaan op deze dag leuke activiteiten doen op de fiets. De groepen 1 t/m 6 gaan dit uitvoeren op hun eigen loopfiets, driewieler, fiets met zijwieltjes, crossfiets of gewone fiets. De groepen 7 & 8 gaan echt ervaren hoe het is om op een racefiets te zitten. Hoe voelt dat met zo’n krom stuur, de remmen op een andere plek en hele dunne banden?

Wiebe, van supermarkt Plus Vandaag Buist, zorgt voor heerlijke versnaperingen na gedane arbeid.
Met elkaar gaan we er 2 superleuke dagen van maken.

Groetjes,

Merijn de Haan

Dorpsagenda