Raar maar waar !!!

Raar maar waar !!!

Er waren eens 2 kinderen die heetten fabian en fleur, ze zijn een tweeling. Ze gingen op kamp met scouting. Ze hadden hun tas in de auto gezet en klaar om te gaan, mama kwam er aan lopen en startte de auto. Toen ze aankwamen op het kamp, gingen ze gelijk hun tassen uitpakken en op hun luchtbed in de tent gaan liggen, want het was al laat. De volgende ochtend gingen ze gelijk varen in kano’s, toen ze in hun kano zaten gingen ze zelf een route verzinnen want dat mocht. Nu hadden ze niet door dat ze op het wilde water zaten en recht op een waterval af gingen. Ze konden niet meer weg komen want de stroming was te sterk. “Help help” !!!! roept fabian en fleur gilt heel hard kom ons redden. Maar niemand hoorde het. Wat moeten we doen schreeuwt fleur naar fabian, geen idee antwoordde fabian. Ze vielen in de waterval en de boot was zoek. Fleur en fabian hielden elkaar stevig vast. Ze zonken naar beneden en gek genoeg konden ze ademen. “Wat” riep fleur: hoe kunnen we nou ademen, geen idee zei fabian. Het is wel heel handig. Heey kijk roept fabian, een huis. Nou dat geloof ik echt niet zei fleur en ze draaide zich om, om te kijken of fabian gelijk had. Maar ze zag echt een huis staan. Niet te geloven ik dacht dat je een grapje maakte, ze liepen over de bodem het huis in. En daar kwamen ze allemaal zeemeerminnen tegen die brachten hun weer naar het scoutingkamp toe en toen ze boven waren, zagen ze de kano liggen en gingen ze er in zitten. En bedankten de zeemeerminnen, en nu naar huis riep fleur. Goed idee zei fabian gelijk. En toen ze op het kamp aan kwamen, werd er een feestje gevierd omdat ze terug waren en ze vertelden het verhaal met wat ze hebben meegemaakt.
En dit verhaal is raar maar waar !!

Geschreven door Sara en Annelin uit groep 8

Raar maar waar
Armstrong ontwikkelde een vliegende auto. Er zit een lichtgevende roltrap en een bar en een bovenverdieping met jacuzzi in. Ook een robot als diner en een aapje met een jetpack. Een bioscoop en een clown met 3 ogen.

Geschreven door Nils, Isa en Frederiek, groep 6

CBS De Borgstee

Dorpsagenda