DE ZORG


Het kan ons allemaal overkomen. Of je nu jong en gezond bent of oud en wat krakkemikkig. Er kan een moment komen dat je een beroep moet doen op de zorg.
Het overkwam mij de afgelopen weken. Je maakt je dan wat ongerust, want als je de berichten in de media leest, dan is de kwaliteit van de zorg als gevolg van de bezuinigingen, zwaar onder de maat. Hoe anders is de werkelijkheid, die ik ervaren heb.
Tijdens mijn ziekenhuisopname in Frankrijk, kreeg ik al waardevolle telefonische adviezen van dokter Cijsouw. Nadat ik was gerepatrieerd, bezocht hij mij direct om te kijken hoe de situatie ervoor stond. Hij schakelde onmiddellijk de Buurtzorg Noord in. De verpleegkundigen van deze organisatie hebben mij met grote deskundigheid en compassie dagelijks verzorgd. Dokter Cijsouw bezocht mij ongevraagd regelmatig en monitoorde mijn situatie met grote betrokkenheid.
Als het dan zo is, dat de kwaliteit van de zorg in Nederland door de bezuinigingen achteruitgaat, dan wordt dat hier in Spijk, ruimschoots gecompenseerd door de gepassioneerde inzet van de zorgmedewerkers. Ik ben ervan overtuigd, dat door de inzet van alle zorgverleners, mijn herstel zo voorspoedig is verlopen.

2 gedachten over “DE ZORG

  • 30 september 2012 om 11:00
    Permalink

    kan alleen maar beamen dat er op hoofdweg-zuid een geweldige en deskundige medische zorg word geboden.Laat ze in de Haag maar zo wijs zijn, wij weten wel beter.

    Ben Gloudemans

  • 30 september 2012 om 13:14
    Permalink

    ook wij zijn blij met de medische zorg van Hoofdweg zuid!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda