Scheidsrechter zwaar op de hand van Poolster E2

Woensdagavond is er een wedstrijd gespeeld tussen spelers van E2 en hun vaders. Volgens de commentaren langs de kant waren de meeste vaders op de brommer gekomen. In de reguliere speeltijd wisten de elftallen elkaar in evenwicht te houden (5-5;rust 2-0). Weliswaar had E2 daarvoor een 12e man nodig in de vorm van Kitty van dam die herhaaldelijk de bal binnen de lijnen hield en een 13e man in de vorm van een thuisfluiter eerste klas Vincent Lips. Hij gaf twee volledig onterechte penalty’s weg en herhaaldelijk onderschepte hij een bal die hij vervolgens in de loop van een E2-speler meegaf. Een strafschoppenreeks moest uiteindelijk de doorslag geven. Deze reeks werd door de spelers van E2 beter benut. Door deze blamage kunnen de vaders zich de komende tijd beter niet op het sportcomplex vertonen.

Jan G. Hazeveld

Eltje Nienhuis (2006/06/17) reactie

Hebben ze bij Poolster een nieuw talent voor de senioren ontdekt voor volgend seizoen? Ik vind het trouwens een leuk idee om de ouders tegen de kinderen te laten spelen eigenlijk moet dit ieder seizoen gedaan worden voor ieder team. Dan kunnen de ouders hun eigen kunsten nog ff vertonen en de kinderen vinden het geweldig om tegen hun eigen ouder of trainer te spelen.

Dorpsagenda