Paasworkshop 2024 Ontmoetingsgroep 55+

Op een grote strokrans van 40 centimeter doorsnee gaan we een Tree of Life (levensboom) maken. Het werkstuk past heel goed bij Pasen, maar eigenlijk is het meer een Voorjaarsworkshop, gewoon omdat ik deze zelf zo graag een keer wilde maken en omdat het tijd wordt voor wat fleurigs in huis. Het mooie van dit werkstuk is dat dat hij jaren meegaat omdat er geen echte bloemen worden gebruikt. De krans wordt hangend gemaakt, dus mooi voor onder een overkapping of aan de muur.
Snoeischaar en mesjes hoeven niet meer mee, ik heb zelf schaartjes aangeschaft.

Waar: Spiekhoes
Wanneer: 14 maart 2024 14:30 uur
Kosten: € 20,- p.p. koffie of thee apart af te rekenen aan de bar.
Opgave: vóór 6 Maart op 0623682796 na 17.00 uur bellen, vol is vol!

Heidi Kruidhof

*De betekenis van Tree Of Life
De Tree Of Life symboliseert de cyclus van het leven. In het voorjaar ontstaat nieuw blad, die zich in het najaar laten vallen, in de winter stilstaat en dan in de lente weer op gang komt. De boom staat symbool voor groei, kracht, balans en ontwikkeling, waarbij de wortels staan voor het verleden en de groei staat voor de toekomst. Net als de boom heb jij ook te maken met seizoenen.

De Tree of Life is een tijdloos symbool van onze connecties tussen ons en alles om ons heen. Zo kun je de Tree Of Life ook als een reminder zien dat ons eigen geluk en gezondheid verweven is met het geluk en de gezondheid van al het andere levende om ons heen is.

Dorpsagenda