Nieuwe bestuursleden Oranjevereniging gezocht

De Oranjevereniging Spijk is sinds een aantal jaren weer actief in. Momenteel bestaat het bestuur uit drie bestuursleden: Sanne (voorzitter) Jan (penningmeester) & Nick (bestuurslid). Om jaarlijks op Koningsdag een leuk programma neer te zetten zijn we op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden om samen met ons een gevuld programma neer te zetten. Daarnaast organiseren wij ieder jaar een activiteit tijdens de feestweek & organiseren wij samen met Piregeldorp de lampionnenoptocht!

De plannen voor komende Koningsdag zijn in volle gang, ben jij benieuwd en wil je vrijblijvend een vergadering bijwonen? Stuur dan een berichtje of informeer bij een van ons! 29 februari staat onze volgende vergadering gepland.

Mailadres: oranjeverenigingspijk@outlook.com

Met vriendelijk groet namens de Oranjevereniging,

Sanne Dam

Dorpsagenda