Gezellige seizoensafsluiting Ontmoetingsgroep 55+

Ondanks het prachtige lenteweer, konden we toch een gezellige zaal vol bezoekers welkom heten op deze laatste middag van het seizoen. Nadat iedereen welkom was geheten, in het bijzonder natuurlijk onze bijzondere gast Jetta Post, werd iedereen getrakteerd op koffie/thee met een taartje.

Daarna was het woord, en de zang, aan Jetta, die zichzelf begeleidde met haar gitaar. Jetta, die niet alleen al haar liedjes in onze streektaal zong, maar ook het geheel in onvervalst Gronings met veel humor aan elkaar praatte. Ze entertainde ons met sfeervolle luisterliedjes, zelfgemaakt of vertaalde klassiekers, liedjes van Ede Staal en de Tuutjefloiters. Het werd een muzikale middag, waar we allemaal erg van hebben genoten!

Na het optreden was er gelegenheid voor een drankje en werden we verrast met heerlijke borrelhapjes. De voorzitter bedankte Jetta met een bloemetje en noemde in haar dankwoord ook nog de vele vrijwilligers, die dit alles mede mogelijk maken. Ook Kornelia en haar team kregen dank voor hun gastvrije ontvangst elke keer. Daarna werd zij en de andere bestuursleden zelf nog even in het zonnetje gezet met een leuke surprise, gemaakt door een paar creatieve leden. Kortom, met een biertje en een wijntje bleef het nog lang gezellig in het Spiekhoes…..

Ontmoetingsgroep 55+
Henny Koop

Dorpsagenda