Lezing Jasper Staal over zijn vader Ede Staal in Spiekhoes update!

Op woensdagavond 14 februari a.s. om 19:30 uur komt Jasper Staal een lezing verzorgen in het Spiekhoes, Nesweg 1 in Spijk.

Jasper Staal schreef een boek over zijn vader Ede Staal vol herinneringen, foto’s en verhalen, getiteld: “Din blift allain d’herinnering”. Jasper gaat graag in gesprek met de luisteraars van zijn vaders muziek. Deel jouw verhaal of herinnering op deze gratis toegankelijke avond, georganiseerd door de Ontmoetingsgroep 55+ en de Bibliotheek van Spijk.

Om ook het nog werkend gedeelte van het dorp in de gelegenheid te stellen deze lezing bij te wonen, hebben we deze keer voor een avond gekozen. We hopen dan ook veel inwoners van Spijk en Losdorp e.o. te mogen begroeten op deze bijzondere avond!

Jasper Staal neemt woensdagavond 14 februari a.s. ook zijn boeken mee, die je kunt kopen en die hij dan signeert.
De betaling hiervan kan niet per pin, maar wel via QR code tikkie, contant of overschrijving achteraf.
We verheugen ons op de lezing van Jasper Staal onder het torentje van Spiek!

De ontmoetingsgroep 55+ en de bibliotheek van Spijk

Dorpsagenda