Kunst en Kitsch in Spijk!

Hoewel het nog volop zomer is, heeft de Ontmoetingsgroep 55+Spijk het nieuwe programma voor het seizoen 2023-2024 al weer klaarliggen. Binnenkort wordt het totale programma huis aan huis in Spijk verspreid en kunt u op uw gemak alle gezellige activiteiten doorlezen en alvast in uw agenda zetten of de flyer op uw prikbord/koelkast hangen!

Hierbij alvast een vooraankondiging voor de eerste ontmoetingsmiddag op dinsdagmiddag 5 september 2023 om 14:30 uur in het MFC Spiekhoes.

Onze gast is deze middag de heer Erik Boerma van de bekende Antiekboerderij in Uithuizen. Hij komt ons niet alleen over zijn werk vertellen, maar iedere bezoeker mag ook één “antiek” voorwerp van huis meenemen, dat dan door hem wordt beoordeeld qua oudheid en eventuele waarde m.a.w. is het Kunst of is het Kitsch? Dat belooft weer een gezellige middag te worden! De entree is gratis en de consumpties rekent u af bij het Spiekhoes.

We hopen op veel bezoekers met interessante spulletjes!

De Ontmoetingsgroep 55+ Spijk
Henny Koop

Dorpsagenda