Feestelijke high tea ter afsluiting van het seizoen

Feestelijke high tea van de Ontmoetingsgroep 55+ Spijk.

Donderdagmiddag 11 mei jl. heeft de ontmoetingsgroep 55+ met een feestelijke high tea in het MFC Spiekhoes haar seizoen 2022-2023 afgesloten. Ruim 40 Spijksters werden verwelkomd in een feestelijk ingerichte zaal, waar de tafels vol zoete en hartige lekkernijen al stonden te wachten. Deze middag mochten de vrijwilligers van de OG55+ zich laten bedienen, omdat de high tea geheel verzorgd was door de 4 dames coördinatoren. Dit als dank voor hun inzet van het afgelopen seizoen.

Na gestart te zijn met een heerlijk mosterd soepje, mochten de deelnemers zich te goed doen aan al het uitgestalde lekkers. Bijna teveel om op te noemen: Scones, soesjes, bonbons, quiches, sandwiches etc. en dit alles werd afgewisseld door warme hartige hapjes. En natuurlijk niet te vergeten de vele soorten thee en voor de echte leuten was er ook nog koffie.

Na afloop werd er afscheid genomen van Christien Scheele, ze kreeg een mooie verrassingsmand. Ria van Kooten memoreerde het vele werk dat Christien zoveel jaren heeft verricht, eerst voor de Soos van Spijk en na het samengaan met Steunstee voor de huidige Ontmoetingsgroep. Met een warm applaus werd ze hiervoor bedankt en wensten we haar nog vele goede jaren toe in Spijk. Christien bedankte iedereen hartelijk en beloofde in het nieuwe seizoen de activiteiten te blijven bezoeken, maar dan als een gast.

Ontmoetingsgroep 55+
Henny Koop

Dorpsagenda