Een geluidswandeling in en rondom Bierum

Aankomende zondag, 18 juli 2021, ben je van harte uitgenodigd mee te doen aan de geluidswandeling ‘Grenswezen’ van Ingeborg Entrop, met een daarop aansluitende lezing van Jan Willem Nieuwenhuis. De geluidswandeling ‘Grenswezen’ is grotendeels samengesteld uit allerlei opnames die Ingeborg Entrop vorig jaar maakte tijdens haar residentie in de Bierumer School in en rondom de dijk vlakbij Bierum. Jan Willem Nieuwenhuis van het waterschap Noorderzijlvest zal vanuit zijn vakgebied iets vertellen over (onder meer) diezelfde dijk.

We beginnen zondagochtend om 11.15 uur bij de Bierumer School. Tussen de wandeling en lezing wordt er een lunch verzorgd. Wil je mee doen? Meld je dan aan, er zijn beperkt aantal plekken!

Stuur een mailtje naar vrijplaatsvoorverbeelding@gmail.com

Meer info: Vrijplaats voor verbeelding

Jorien Ketelaar

Dorpsagenda