Een grote klus (5)

Een update van de grote verbouwing. We gaan gelukkig ondanks de vorst en de wind als een speer. Alle gips en isolatie is aangebracht. Maar belangrijker, het dak zit er weer op! De contouren van de oude schuur zijn weer goed zichtbaar. En de stevigheid zit weer in de constructie. Helaas hebben we een vertraging in de levering van de kozijnen, maar we kunnen door! Miranda is samen met haar vader al aan het stucwerk begonnen. En samen met de hulp van vrienden en familie is de woning van binnen voorzien van de muren. De omvang van dit project vraagt veel tijd, maar geeft gelukkig veel energie! De schuur past goed in het landschap en de uitzichten zijn geweldig! De komende maanden zullen we verder werken aan het bewoonbaar maken van de woning. De afwerkvloer wordt volgende week al gelegd zodat de boel goed kan drogen voordat de vloertegels kunnen worden gelegd.

Robert Ytsma

Dorpsagenda