Eem bie de jongens kieken update

Gisteren mochten we even een kijkje nemen bij het nieuwe pand van Klaas Jan en Ron (Bloemenshop Drieborg). Er is veel geklust en het duurt niet lang meer voor het nieuwe pand open gaat voor het publiek. Het ziet er allemaal al mooi uit en de ruimte, zowel binnen als buiten, is erg groot. Met de komst van de het nieuwe pand is ook nagedacht over een nieuwe naam, de bloemenshop zal voortaan ‘Bie de jongens’ gaan heten. Het is nog even bikkelen, maar 14 april staat de opening gepland.

Update:
De shop is verhuisd naar de Ubbenasingel 46 in Spijk en veranderd in een heus Bloemen en Planten Centrum. U bent van harte welkom om dit samen te vieren en te proosten op woensdag 14 april vanaf 10:00 uur. Om 10:30 uur wordt de officiële openingshandeling verricht door burgemeester Gerard Beukema (gemeente Eemsdelta), de muziek wordt verzorgd door draaiorgel ‘Pronkjewail’
Daarnaast is er 4 dagen lang open huis (tevens verkoop) 14, 15, 16 en 17 april tot 21:00 ’s avonds (verruimde openingstijden i.v.m. corona). U bent van harte welkom

Dorpsagenda