Annemiek’s leeskast

Annemiek’s leeskast
Mijn naam is Annemiek en woon aan de Ubbenasingel 59 in Spijk. Tijdens mijn wandelingen, iets wat ik graag doe naast lezen, word ik altijd heel erg enthousiast van leuke kastjes of stalletjes langs de weg. Daarom ben ik op het idee gekomen om zelf een kastje aan te schaffen. En hier boeken in te doen die ik zelf al gelezen heb. De boeken kunnen geleend of geruild worden. Er wordt inmiddels al druk gelezen en geruild. Super leuk! Het leuke is dat ik nu ook weer boeken in het kastje krijg die ik zelf nog niet gelezen heb. Zo is het elke dag weer een verrassing wat er in het kastje ligt. Het kastje is gemaakt door Robby van De Kleine Houtworm uit Spijk. Wat hij erg mooi gedaan heeft. Op Facebook houd ik bij welke boeken er nieuw bijkomen. De Facebookgroep heet Annemiek’s leeskast.

Kom gezellig neuzen in mijn kastje zou ik zeggen. En neem ook zo’n leuke gratis boekenlegger mee. Tot gauw en veel leesplezier!!

Update 26 februari 2023
De leeskast staat, na een grote opknapbeurt, weer bij de weg. Er kan dus weer geleend en geruild worden!

Liefs Annemiek

Dorpsagenda