Ophalen oud papier

Ophalen oud papier

Aanstaande zaterdag wordt voor het eerst de oud papier container geleegd. U kunt de container plaatsen op dezelfde plek als uw grijze en groene container staat als deze wordt geleegd. Het ophalen zal plaatsvinden tussen 09:00 en 13:00 uur en zal zoals u gewend was door Virol B.V in samenwerking met ouders/verzorgers van kinderen van de basisschool plaats vinden.

Mocht u meer oud papier hebben dan er in uw container past, plaats dit gerust naast de container (ook wanneer dit later in het jaar plaats vindt) zodat er inzichtelijk wordt of eens per zes (6) weken voldoende is.

Mochten er zich toch onverhoopt problemen voordoen, kunt u (tijdens kantoortijden) contact opnemen met de informatie balie van de Gemeente Eemsdelta (0596-639911) die indien nodig contact zal zoeken met Virol of de ouderraad.

Alvast bedankt voor uw medewerking en dat we een mooie opbrengst mogen hebben!

Met vriendelijke Groet
Ouderraad Kindcentrum ’t Maar Spijk

*Graag de container met het handvat naar de weg toe plaatsen. Dat is dus anders dan u gewend bent met de andere afvalcontainers.

klik hier voor meer info

Dorpsagenda