Ondernemers Koen de Vries en Julian Bos starten Wedding Heroes

Koen de Vries en Julian Bos hebben de afgelopen corona-periode niet stil gezeten. De vrienden uit Appingedam en Spijk werken al jaren samen en hebben nu besloten om de handen ineen te slaan. Koen heeft al jaren zijn eigen licht en geluid bedrijf en Julian is een allround-dj die al lange tijd door heel Nederland en in het buitenland draait. Samen beschikken zij over veel kennis over entertainment en hebben ze professionele apparatuur in huis. De logische volgende stap was een gezamenlijk onderneming. Na een tijd van brainstormen en overleggen is Wedding Heroes ontstaan.

Met het nieuwe bedrijf gaan de mannen zich volledig richten op entertainment voor bruiloftsfeesten. Zo luidt ook de slogan van het bedrijf: ‘In Love With Entertainment’. Ze gaan graag vrijblijvend met het bruidspaar in gesprek om te kijken wat de juiste ingrediënten zijn qua muziek en apparatuur, om er een feest van te maken waar nog lang over nagepraat zal worden. De nieuwe website www.weddingheroes.nl staat nu online, waar alle informatie over Wedding Heroes te vinden is.

Wedding Heroes
Koen en Julian

Dorpsagenda