Informatieblad voor (nieuwe) inwoners

De vraag naar een informatieblad over Spijk, voor o.a. nieuwe inwoners, is ooit ontstaan tijdens een jaarvergadering van Dorpsbelangen. Als redactie hebben we destijds aangeboden om het maken en updaten van het informatieblad mogelijk te maken. Maar dit kunnen we uiteraard niet zonder u! Om er een leuk en informatief naslagwerk van te maken vragen we u om ons te voorzien van de meest actuele gegevens die betrekking hebben op uw vereniging, club of bedrijf. Als redactie gaan we niet opzoek naar gegevens van uw bedrijf of club. Het komt namelijk voor dat websites niet worden onderhouden en dat de gevonden gegevens achteraf sterk verouderd blijken te zijn.

We nodigen daarom alle verenigingen, clubs, hobbygroepen, ondernemers uit om ons te voorzien van de meest actuele informatie. Hiervoor dient u gebruik te maken van ons contactformulier.

Bij actuele/relevante informatie kunt u onder andere denken aan:

  • wat doen we als club/vereniging/ondernemer
  • hoe meld ik me aan
  • wat zijn de kosten
  • hoe zeg ik mijn donatie op
  • welke werkzaamheden verricht een bepaalde ondernemer
  • openingstijden
  • url van uw website
  • waar vinden de bijeenkomsten van de club plaats
  • etc. etc. etc.

Actueel
Het informatieblad zal, indien noodzakelijk, om de drie maanden worden geupdate en is hierdoor altijd redelijk actueel. Het document zal via spijk.net als PDF te downloaden zijn zodat u alles thuis kunt nalezen. We sluiten de aanmeldingen eind maart zodat we de eerste versie in april kunnen lanceren. We gaan ons aan de genoemde deadline houden dus wees er op tijd bij! Mocht u te laat zijn, dan niet getreurd want rond de zomer zal er op Spijk.Net een update verschijnen. Tussentijds zullen er geen updates worden gemaakt!!!!

Mocht u nog ideeën hebben om dit informatieblad verder te verrijken dan nodigen we u ook uit om dit met ons te delen. Dit kan uiteraard via een reactie op onze facebook-pagina of via ons contactformulier.

Redactie Spijk.Net