Deksels!

Elke morgen wordt het tafelkleed bij ons buiten uitgeschud, zo ook vanmorgen. Op weg naar buiten zag ik door het schuurraam onze kat op een meter afstand van een andere kat zitten. Normaal gesproken gaan andere katten weg als ze één van ons zien. Deze kat ging pas weg toen de achterdeur openging. En onze kat wilde wel heel graag naar binnen. Na het uitschudden van het kleed ging ik weer naar binnen om wat vogelvoer te pakken. Toen de bakjes buiten gevuld waren, liep ik terug om naar binnen te gaan en zag wat afval liggen. Dat raapte ik op om in de grijze container te doen. Ik tilde het deksel op … en schrok toen die kat uit de container sprong! We hebben nu een steen op het deksel gelegd en hebben deze “handige” kat de naam Deksels! gegeven. Bij deze: u bent gewaarschuwd, mocht u ook nietsvermoedend de container openen!

Janneke Engelage