MAFF en de dorpsvisie

Op vrijdagavond 10 mei waren Edwin Broekman, Jolanda Dijkhuis en hond Floortje te gast bij de Meet At Friday Friends (MAFF), oftewel de groep tieners/jongeren in Spijk. De jongeren hebben foto’s gemaakt van voor hen mooie plekken in het dorp en ze hebben advies gegeven aan een fictieve jongen, genaamd Sven Haaksma (17 jaar), die met zijn ouders naar Spijk is verhuisd. Wat is er voor een 17-jarige in Spijk te doen. Hoe maak je hier gemakkelijk vrienden en waar je ontmoet je elkaar in het dorp. Lid worden van de voetbalclub is bijvoorbeeld een mogelijkheid om leeftijdsgenoten te ontmoeten, maar je kunt ook iets doen voor het dorp. Bijvoorbeeld meedoen als leiding van Priegeldorp. We hebben ontzettend leuke en open gesprekken gehad, waaruit ontzettend waardevolle informatie is gekomen over wat de jeugd belangrijk vindt.
MAFF-ers bedankt voor julle enthousiasme en jullie openheid!

Jolanda Dijkhuis

Dorpsagenda