Marktplaats Spijk 2021 update 2

Met nog een week te gaan zijn de voorbereidingen bij de meer dan 70 deelnemers in volle gang. De zolder nog even op om de laatste spullen naar beneden te halen en te voorzien van een prijsje en ook de Spijkstervlag weer klaarleggen of nog even aanschaffen zodat deze opgehangen kan worden. Vergeet u niet om u aan te melden? Het zou jammer zijn als uw adres niet op de plattegrond zou staan! Aanmelden kan nog tot uiterlijk 25 mei aanstaande via jaarmarktspijk@gmail.com Deelnemers doen mee op eigen risico en iedereen dient rekening te houden met de dan geldende RIVM maatregelen.

Vanaf 10.00 – 17.00 uur gaan we Spijk omtoveren tot een gezellige Marktplaats!
Met tussen 12.00 – 15.00 uur weer de aanwezigheid van het draaiorgel en aan de Ubbenasingel zal ook Job oet Spiek uit volle borst zingen!

Aan de Jonker kunt u een kijkje nemen bij het oorlogsmuseum en aan de Havenweg kunt u een duik nemen in de Jakoezie oet Grunn. Verder kunt u op diverse plekken terecht voor o.a. bloemen, brocante, boeken, tweedehands paardenartikelen, kleding, speelgoed en natuurlijk heel veel meer. Ook kunt u op meerdere adressen genieten van een hapje en drankje.

Kinderen kunnen op de Tuinbouwweg langs bij Den Tekentafel of meedoen aan het stempelspel waarbij ze bij een volle kaart een suikerspin mogen ophalen. Verspreid over het dorp zijn totaal 5 stempelposten. Meedoen? Dan kan je vanaf 10.00 uur een stempelkaart ophalen aan de Tuinbouwweg 2a. Op de stempelkaart staan de 5 adressen van de stempelposten. Heb je alle stempels opgehaald, dan kan je de volle stempelkaart inleveren aan de Zwarteweg 11 voor een gratis suikerspin!

Wij wensen u een gezellige Marktplaats toe!

Ellen en Monique

Dorpsagenda